Niels Præstholm og Casper Christensen

Intimt duosammenspil

Niels Præstholm Standard Trio afholder koncert. Foto © Flemming Grøn

Niels Præstholm og Casper Christensen sammen med trommeslager Anders Senderovitz © Flemming Grøn

Niels Præstholm og Casper Christensen afsøger jazzens store sangbog i et smukt og intimt duosammenspil. Duoen startede som et øveprojekt under corona epidemien i 2020. Siden er det blevet til hundredevis af koncerter over hele landet. Duoen har spillet på alt fra jazzklubber over cafeer, gallerier, private fester til festivaler rundt i landet.

Duoen har også et repertoire af danske sange og salmer og spiller kirkekoncerter, på plejehjem, skoler, højskoler, foreninger og alle andre steder hvor dette repertoire er elsket.

About the musicians

Casper Christensen

Guitaristen Casper Christensen er en af dansk jazz nye stjerner. Christensen arbejder ud fra jazz guitar traditionen grundlagt af mestre som Jim Hall, Wes Montgomery og Doug Raney, men er også en nysgerrig og afsøgende musiker der orienterer sig bredt stilistisk. Han har netop afsluttet sin kandidatuddannelse på Det Kongelige Konservatorium i Den Haag og Syddansk Musikkonservatorium og lever nu lige dele tid i Odense og Amsterdam hvor han er en særdeles efterspurgt musiker.

Niels Præstholm

Bassisten og komponisten Niels Præstholm har de sidste 20 år været kendt som en entreprenant komponist og kapelmester.

Han har stået i spidsen for grupper som Embla, The Gyroscope String Trio og Art Ensemble Syd og som en virtuos bassist i utallige sammenhænge, blandt andre Søren Nørbo Trio og Bo Jacobsen Spirit.

Presentation of Niels Præstholm Standard Trio